Leveringstid – hvorlænge er rimeligt?

600819.jpgJeg bestilte den her CD hos Fona umiddelbart i forlængelse af min fødselsdag, som ikke er nogen hemmelighed er den 14 august! Nu har vi snart slutningen af september. Ser man på leveringstiden på nettet, så er leveringen indefor 1-2 dage el. afsendelse, og så tager det næppe mere end 3-4 dage for skidtet og nå frem. SÃ… svært, kan det vel heller ikke være? Fona, tag jer lige sammen! Jeg har forgæves prøvet at kontakte Fona d.d., men at tage telefonen er også for meget forlangt! Det er for dårligt synes jeg! Og hvorfor købte jeg den så ikke bare på nettet. Jamen det gjorde jeg ikke, fordi jeg skulle bytte nogen ting, jeg havde fået, der var købt i Fona – ellers havde jeg sandelig heller aldrig gjort det, havde jeg haft det mindste hint om, at jeg skulle vente SÃ… længe! Nu vil jeg prøve at skrive til dem, det kan være, det hjælper….. fortsættelse følger!

4 thoughts on “Leveringstid – hvorlænge er rimeligt?

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » En ommer Fona!

  2. Ja, det er en tand for længe.. ingen tvivl om det. 😕
    Hvad mon der er gået galt? Det er min oplevelse at når en virksomhed bliver for stor, så ryger de små detaljer i vasken.. Altså basis fungerer altid fint, men de små lidt mere specielle procedurer smutter ofte..

Der er lukket for kommentarer.