Uheld og held følges ofte ad

img_5673opt.jpgFinish First på vej til start med Teres Linden i sadlen, bag dem Fairmay og Amazing Vibe – Læg mærke til, at jeg lige har fanget Finish, hvor han faktisk kun har et ben på jorden

Det har været en lang og god dag på banen, og med et uheld også! Heldigvis kunne det være gået meget værre, men et styrt er altid ubehageligt. I dette tilfælde slap jockeyen med en mistet tand og et hul i kinden. Og tro mig, det er billigt sluppet, i forhold til hvad der kunne være sket. Han blev taget med på skadestuen, hvor de tjekker ham også for hjernerystelse.

img_5721opt.jpg

Nu er jeg træt og sulten, og vil fortælle lidt mere imorgen. Finish sluttede for en gangs skyld udenfor pengene, men bare han er glad, så er vi også! Til gengæld blev hans staldkammerat nr. 2 i samme løb, så det hjalp jo på det. Mere imorgen. God aften til jer.