Igen, igen – og mon dog ikke!

Den her sang får I lige idag. Og det af to årsager. Teksten er faktisk meget rammende for, hvordan jeg har det lige nu og en helt bestemt situation, jeg er i…

Tell me now, I need to know!

Dertil kommer at det uagtet senere skandaler, kunstige bryster og hvad har vi, stadig er en fed sang, der giver mig lyst til at danse, hver eneste gang jeg hører den. Hun var en fantastisk sød og køn pige og se på. Hvor er det trist, hvor hurtigt, det kan ødelægges. Jeg har jo alle de her musikkanaler på min kabelløsning, og der dukkede den op igår, og jeg tænkte, at I godt nok også lige skulle have den med her idag. Og jeg synes også, det er en fed video! Men smag og behag selvfølgelig!

3 thoughts on “Igen, igen – og mon dog ikke!

  1. Ã…h ja, hvor er det synd – normalt forsvinder de jo fra rampelyset, når det går ned ad bakke – men hun blir’ jo udstillet i al sin elendighed. Det er meget trist.

  2. Mahalo – Ja hun er jo desværre ikke den eneste, der falder for den konto – bare se Whitney Houston, som var et lysende talent! Det er dælme spild da!

  3. Ja, hun havde verden for sine foedder…engang!

    Det er saa trist, at se talenter gaa ned pga. narko.

    Men hun maa da ogsaa have haft ufatteligt daarlige raadgivere og ‘venner’.

    Godt, at vores ‘faelles’ sangerinde Anguilera, holder sig fri!

Der er lukket for kommentarer.