Søndagssløvsind

img_5771opt.jpg

Efter at have siddet her mange timer nu og ordnet og gjort ved, synes jeg godt, jeg kan tillade mig og holde søndag. Der mangler en smule fra banen igår, men det er ikke meget. Jeg orker ikke mere nu.

Det er smukt vejr, og det kunne faktisk passende være brugt på en cykeltur. Men jeg gik så meget igår, så jeg lige skal have en pause. Så nu vil jeg allierer mig med min sofa og så har jeg lige lidt mennesker jeg skal ringe til tror jeg. Billedet er fra igår, da jeg cyklede hjem fra stalden.

Imorgen skal jeg afsted igen så det gælder om, at få hvilet lidt! God søndag derude!

0

2 thoughts on “Søndagssløvsind

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.