Dagens sidste løb – Matt Winn Handicap B – og dagen som sådan

img_5635opt.jpgSom det ses, en rigtig fin dag på banen. Det blæste heller ikke, som det meget ofte gør, og i det hele taget, kunne man ikke ønske sig en finere dag – men det er tydeligt efterår nu

Mine sædvanlige løbsdageveninder, havde alle travlt, så det blev en dag, hvor jeg tullede rundt for mig selv. Men det gør heller ikke noget, jeg havde nok at se til alligevel og fik da også hilst på en masse mennesker. Marianne havde nok at se til med to startende heste og nogen praktiske ting, der skulle ordnes, og Margit havde besøg, der skulle underholdes og sådan var der så meget, så …

Efter banen var jeg en tur i stalden og hilse på Finish, og se, hvordan han havde det. Han havde det fint. Grundet de fine placeringer i stalden – ikke mindst Lois Lane, så var der også en kop vin til mig, og det var rigtig hyggeligt at få en sludder med ejere og de andre dernede! Så alt i alt endnu en dejlig løbsdag tilendebragt på bedste vis..

img_5742opt.jpg
Jeg ved ikke, hvad helikopteren skulle, men den svævede lige over hovedet på os

img_5747opt.jpgJockey Dina Danekilde får sig en sludder inden løbet

img_5751opt.jpgOpløbet i Matt Winn Handicap B fra venstre – Boob’s Presure, Frederik, Red Attack (?), Suvivor Lad, Feuer Claus, Eko Majestic, La Parilla, Roi Et Toi – og Dylan er væk for mig, men Dylan kan være udenfor mit synfelt på dette foto

img_5763opt.jpgMr. Sand br v v/Starry Night – Our Besse med Jockey P.-A. Gråberg og Ejerne Mette og Dean Olsen

img_5759opt.jpgEn glad Cathrine der sluttede sin travle dag med en 2. plads på Feuer Claus, og det til stor glæde for hans ejer Lone Reimer-Høgenhaug