Dobbelt trist

img_2651opt.jpg

Puha da! Jeg har lige set udsendelsen om Forchhammersvej! Det var næsten ikke til at bære! Hvordan nogen kan ryge så langt ud, det er da en gåde! Og endnu mere trist at ingen har formået at gribe dem, før det var for sent. Men de ville nok ikke gribes – nok! Uanset, helt forfærdeligt! Ikke mange af dem behøver, at bekymre sig, om hvordan de tager sig ud for hele den danske befolkning, eller dem der så det. For de er døde nu, ihvertfald de 3 af dem! Må de i det mindste i døden få lidt fred!

Midt i den elendighed, fik jeg en sms, som gjorde den triste stemning fuldendt. En kær veninde har lige mistet sin mor! 🙁 Så det var så meget tristhed jeg lige kan tåle idag!

2 thoughts on “Dobbelt trist

 1. Marianne – Det er nu altså at forvride tingene at sammenligne på den måde, efter min mening! Jeg mener jo, at både den ene og den anden har en pligt til at prøve at få noget godt ud af livet. Det har disse mennesker ikke gjort. Du kan da ikke forvente og være i sådan en forfatning og indgyde respekt og el. beundring???? 😮 Jeg har meget svært ved at se, hvad disse mennesker, kan have ud af undervisning??? Det er så dansk at så skal de bare have lov at “sejle videre” i deres elendighed og støttes i den samtidig. Det mener jeg ikke. Jeg mener, de langt før skulle have været afgiftet. Men sådan er vi jo forskellige! Det ér en svær problematik, og en der ikke sådan umiddelbart er en forkromet løsning på. Eller nødvendigvis nogen!

 2. Jo de ville gerne gribes, men der er ingen hjælp til danmarks underklasse.

  Jeg har indtil august i år undervist folk fra den gruppe du så i udsendelseen igår. Det er folk der har det ganske forfærdeligt og som får en “hjælp” der er utilstrækkelig og uværdig for vores samfund.
  Og det omgivende samfund behandler dem med afsky.
  Bare det at gå ned at handle for denne gruppe personer er grænseoverskridende;
  Folk kigger….
  Folk snakker bag deres ryg….
  Folk råber efter dem…..
  Folk slår ud efter dem……
  De får generelt en dårlig behandling af det omgivende samfund – de er opgivet og deres problem er selvforskyldt (tænker majoriteten). Men sådan tænker de ikke om den stærkt overvægtige direktør der skal have lavet en 4 -dobbelt bypass.
  Se det er tankevækkende…
  Dette er bare lige nævnt in mente i forhold til dit indllæg.

Der er lukket for kommentarer.