På farten med DSB

img_5779opt.jpg

Det har jeg været idag, og med bussen også. Målet for alt den her renden rundt var hudklinikken på Hørsholm Sygehus. Jeg havde fået mig en meget lidet klædelig vorte i panden (aldersforandringer kaldes det vist – det har jeg valgt at overhøre), men ihvertfald så skulle dimsen fjernes og ved samme lejlighed en lige så uklædelig dims på min overarm. Det hedder jo “at alt kører på skinner”, når det går glat, og idag må jeg sige, til DSB og bussernes store ros, at min tur forløb så absolut gnidningsløst, som man overhovedet kan ønske sig for sådan en lille tur. Jeg skulle med to toge og en bus, og både buschaffør og medpassagerer var søde og gøre mig opmærksom på, hvor jeg skulle af. En rigtig positiv oplevelse.

Hos lægen blev jeg modtaget af min veninde, der arbejder der. Og endelig blev det min tur. Bedøves skal man jo, når man skal skæres i, og det blev jeg så. Først i panden og derefter i armen. Først fjernede han den i panden. Det føltes lidt voldeligt, men sådan er det jo – ondt gjorde det ikke. Så kom armen og det kunne jeg dælme mærke. Så fik jeg lidt mere bedøvelse – han sagde jeg allerede havde fået dobbelt, men et prik til og så var det fint, og han kunne fjerne den også. Som sagt var jeg i god tid, så jeg var ved sygehuset ½ times penge før nødvendigt, men det var okay, så kunne jeg også lige sludre med Dorte. Men jeg tog herfra så jeg nåede det tog 38 i 12, og jeg var her på adressen igen 14.09, så det var en hurtig affære. Der tager jeg gerne igen, hvis jeg har problemer i den retning. Nu skal hospitalet godt nok lukke til jan. 08, men indtil da ihvertfald. Og så skulle jeg jo næsten ikke vente. Skulle jeg have været til den lokale af slagsen var jeg kommet til at vente evigheder. Det var faktisk en helt dejlig tur, og som det ses, er vejret jo fantastisk.

img_5778opt.jpgDen kønne stationsbygning på Kokkedal Station

1 thought on “På farten med DSB

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » En lur på sofaen

Der er lukket for kommentarer.