Vel hjemme igen…

img_5780opt.jpg

Er jeg noget træt i betrækket. Det var jeg nu inden jeg tog afsted. Dertil kommer, at jeg nu kan mærke, hvor bedøvelsen ikke længere virker. Så nu vil jeg gå ind og få mig en kop kaffe i den store stol, og måske jeg falder i søvn. Og gør jeg det – så gør det heldigvis ingenting! 😀

3 thoughts on “Vel hjemme igen…

  1. Dejligt at høre at du er godt hjemme igen og, at din tur til hudlægen gik godt.
    Ikke noget at sige til hvis du er træt, eller hvis der kommer smerter. Det er trods alt en operation.

  2. Sister Bonde – Tak for din udviste opmærksomhed, men det er altså ikke ret længe siden, jeg var på den “galaj”, og jeg blev det endda to gange – først af Birthe og siden af Marianne, så jeg føler sådan set, jeg mere ned har gjort min “plligt”, også fordi jeg fandt på 8 mere 2. gang!!!! Så det er altså ikke for at være kedelig 😉

  3. Hej Deborah, du er blevet tagget på min side, håber du har lyst til at være med på en lille leg. Hvis ikke – er det helt ok.
    Jeg undskylder tusind gange, men jeg har ikke læst dit indlæg, er lige kommet hjem fra Tyskland, skal nok gøre det senere.

Der er lukket for kommentarer.