En slags bølger ;-)

img_5791opt.jpg

Jeg var egenligt træt igår, hvorfor den der trang til at finde hækletøjet frem igen også overraskede mig. Men frem det kom det. Som de fleste, der har fulgt med her ved, kæmpede jeg en ulige kamp med bølgerne som blev frembragt alle vegne med en hast, så jeg blev helt svimmel. Misundelig var jeg, og skulle også prøve. Vi kom ikke overens – mig og så bølgerne! 🙁 Jeg har ikke givet op endnu, men det endte med, at jeg prøvede at hækle helt almindeligt, og så starter jeg altså i gæstehåndklædestørrelse. Sådan et kunne jeg da lave, og det blev okay. Nu var det eneste, der manglede en kant rundt det her stk. håndværk, jeg havde frembragt, og efter at have konsulteret hæklebogen blev det til en “muslingekant” – som jeg faktisk kan siges at være en slags bølger. Det var let, og meget pynteligt. Nu mangler den så bare en strop, og voila. Så har jeg da frembragt noget! Og så lige det kedelige faktum med ender. Dem ville jeg have elimineret igår, men kunne jeg finde mine nåle! Typisk! Så det skal jeg altså også lige. Jeg vil prøve hexagonerne også. Jeg prøvede lidt igår, og det blev da helt forkert. Godt jeg er så stædig eller….?

Nu vil jeg ihverfald trodse elementerne (det øser ned!) og køre ned og hilse på de to og firbenede i stalden! Det giver altid lidt energi og glæde, og efter gårsdagens triste ting, trænger jeg! Later! Take care out there!

2 thoughts on “En slags bølger ;-)

  1. Dorte – Tusind tak Dorte! Jow, opskriften på zig-zag er der skam også, det er bare mit hoved, der ikke er skruet sammen til det. Men jeg har ikke helt givet op. Jeg har en veninde, der vil prøve, og så vil hun vise mig det sådan live – det kan være, det kan gøre, at jeg “knækker koden”. Tak for din hilsen 🙂

  2. Nydeligt håndklæde ! Det er sødt med muslingkanten sammen med de lige striber.
    Det er godt med en gammel grundbog i hækling – jeg finder selv mange af de “gode gamle” mønstre dér.

    Når du er så skrap til lige striber, så må du også kunne finde ud af bølgerne – er der ikke et mønster i omtalte hæklebog ? De kalder det muligvis for zig-zag-hækling i stedet for.

    Hej fra Dorte

Der er lukket for kommentarer.