Minimisserne bliver større

Og det skulle de jo også helst. Men de er ikke mindre kære, end de hele tiden har været. Der var ellers ikke meget fotografering over det idag. Det har øset ned hele dagen, og også da jeg skulle hjem. Våd var jeg, da jeg endelig landede her. Men pyt, jeg kan da tørre. Misserne skulle have tjekket og badet øjne, og det fik de, og i mellemtiden var der jo resten der kunne lege med snørrebånd og håndtaske. Og uanset, kan man altid lege med sig selv! Men regnvejret til trods hyggede jeg mig som altid i stalden og fik også gjort mig nyttig, bare spørg Finish First og Lights and Stars, som var udsat for min grundige rengøring 😀

img_5792opt.jpg

img_5793opt.jpg

img_5795opt.jpg

img_5798opt.jpg

7 thoughts on “Minimisserne bliver større

  1. Pingback: Maggie’s Mumlerier » Nyt hold killinger..

  2. Hvor er de dog dejlige dine killinger, Deborah! Jeg har også prøvet at have killinger, én gang, det var en skøn tid. Men jeg må prøve at styre mig – for vi har tre katte.

  3. De er bare så søde de killinger. Vi har tidligere haft to katte, men den gamle blev syg, og vi fik den opereret, men den blev syg igen (den havde kræft og fik fjernet livmoderen), så vi måtte desværre få den aflivet. Den blev 15½ år gammel, så den var en stor del af familien. Min datter er ligeså stor katteven som jeg, så hun plager stadig om, at vi skal have en killing igen, men indtil nu har jeg været i stand til at sige nej – jeg lukker lige denne post, jeg kan ikke modstå ret meget længere, kan jeg mærke.

  4. åh, de er så nuser-søde … jeg kan ikke stå for killinger … slet ikke for de små grå.
    Men jeg styrer mig – har i forvejen to voksne katte.

    kh Dorte

  5. Min kæreste skal bare ikke lige komme forbi de her billeder, så er jeg sikker på at hun rent faktisk kidnapper den kat der render rundt nede i haven 🙂

Der er lukket for kommentarer.