Efterårskasser

img_5802opt.jpg

Jeg nåede det lige – at hilse på Maria, og ikke mindst Finish! Jeg havde æbler med – “Guf” for heste skulle man mene, og også for langt de fleste. Men som undtagelsen, synes Finish ikke specielt om dem…Så var det godt staldkammeraterne godt gad dem! Især Lights and Stars som smaskede mere end jeg har hørt længe.

Efter det lille visit drog jeg mod Netto, nu hvor jeg havde bilen. Kunne lige så godt få handlet lidt stort ind, så det gjorde jeg. Der var lyng på bud, og jeg har længe skulle have til de huller, de afdankede petuniaer efterlod. Så jeg greb 10 af slagsen til en 10’er. Billigere fås det vist ikke. Så nu ser Altankasserne fine ud igen. Jeg måtte studse Sølvcinerarierne for de var vokset helt amok, og var for store i forhold til lyngen. Nu skal lyngen lige vokse bare lidt, så kommer det til at passe fint.

Et bad gjorde godt, og nu vil jeg ud og have mig en kop mokka – kan I have det godt derude!

5 thoughts on “Efterårskasser

  1. Helle – Det er også en grund til, at jeg ikke har fået købt, der skal jo noget til, når der er 5 kasser, og så glemte jeg endda til den lille altan, men det kan da nås endnu! 😉 Imorgen måske!

    Nina – Det havde jeg nemlig – fik du købt lyng? Ja det var billigt – og det var da så lidt! Vi kan da lige så godt dele de gode tips 🙂

  2. Sikken en hyggelig dag, du har haft. Og lyngen, den elsker jeg. Jeg skal vist forbi Netto i morgen på mit ugentlige storkønsraid. Tak for tippet, det er da vildt billigt!

Der er lukket for kommentarer.