En kort tur

img_5608opt.jpgFinish First

Jeg drikker kaffe, men jeg er træt. Ikke at jeg ikke har sovet nok og godt – det har jeg. Det er bare en af de dage. Det var fint at vågne til flere søde hilsener på mailen, bl.a. fra Hanne træneren nede i stalden som fik link til bloggen og alle fotos m.m. igår. En ting er at man selv er glad for sine billeder, men man bliver da rigtig glad, når andre også synes om dem. Og det gjorde hun.

Far kommer med bilen ved 12-tiden. Må indrømme, at jeg trænger også til at have den lidt. Ikke at jeg ikke har godt af cykelturene, og jeg nyder dem også – undtagen som igår, hvor det øsede ned. Men når jeg er så træt som idag, så betyder det at jeg kan smutte en tur ned til smukke hesten og kollegaer og de søde folk i stalden et kort smut. Det bliver lige omkring lukketid, men om ikke andet kan jeg lige nå at sige hej forhåbentlig.