Glødende afslutning

img_5805opt.jpg

Sådan så solnedgangen ud her hos mig til aften. En passende afslutning på en dejlig dag. Et smut i stalden og et hurtigt kig der. Senere afslapning og hygge her, og masser af sms-snak med Jyllandsveninden, aftale om at ses med en anden kær veninde, som jeg har haft mit hyr med at få fat på. Nu lykkedes det! Dejligt! Glæder mig til at se hende! Glæder jeg mig til måske at få besøg på fredag. Og allerede nu kan jeg varme mig ved tanken om, at jeg skal i stalden imorgen – og jeg har husket at købe gulerødder 😉

Kaffe har jeg fået nok af nu, jeg tror jeg skal ind og have mig et glas saft og så slappe af, indtil jeg skal under dynen.

img_5804opt.jpg

4 thoughts on “Glødende afslutning

  1. Madame – Tusind tak – I try my best 😉

    Kaja – Tusind tak! Nej jeg mener ikke, jeg har fotograferet Gurreby Kirke! Jeg kigger dit link lige om lidt. Som du ser, jow så har jeg set på heste idag – og jeg har NYDT det og det dejlige vejr 🙂

Der er lukket for kommentarer.