Efterårsdragten klæder hende også

img_5840opt.jpg

img_5841opt.jpg

img_5839opt.jpg

“Hende” værende Galopbanen! Jeg var nede og se Finish gå en kanter idag, og der er bare så smukt dernede. Så spørger den opmærksomme læser “hvorfor ingen fotos af Finish på banen?”. Forklaringen er simpel, jeg kan ikke komme til at tage nogen ordentlige fotos, når de går på træningsbanen, medmindre jeg kravler ind på selve banen og står. Og det vil jeg ikke, hvis jeg skulle komme til at forskrække nogen – derfor! Men han så som altid hamrende godt ud og det gik som det skulle. Det er dejligt at gå rundt dernede og se hestene. Nu var det her relativt sent, så der var ikke andre end vores to og en mere. Og så skulle jeg jo tilbage igen.

2 thoughts on “Efterårsdragten klæder hende også

Der er lukket for kommentarer.