Store leverancer

img_5808opt.jpg

img_5817opt.jpg

Idag var der store leverancer. Halm! Hanne kom og måtte bede mig flytte bilen, for halmmanden var her. Jamen det gjorde jeg så, og det blev jo hurtigt klart, hvorfor jeg skulle flytte mig. Der var dælme ikke mange millimeter at give af, når han skal læsses af. Så gik der tid med det, hvor de andre gik på loftet og jeg nussede rundt og også var nede på banen. På fotoet er Juan på vej på banen og foran ham, Sussie på Finish First – de skulle således bagom, da de af gode grunde ikke kunne komme sædvanlig vej. På folden ses Good Girl.

2 thoughts on “Store leverancer

 1. Jane – Tusind tak for hilsen. Dejligt du nyder mine små skriblerier. Også dejligt du nyder historierne fra stalden, for det er jo en STOR glæde for mig. Der ér superhyggeligt nede hos os, og ganske rigtigt som du siger, så ånder det af kærligheden til hestene og glæden ved at være sammen og det er bare SÃ… dejligt! Vi hjælper gladeligt hinanden på kryds og tværs og det er bare super. Jeg er meget, meget glad for det. Og når man er i sådan en steming kan man også klare meget som du også er inde på.

  Tak for de gode ønsker, jeg har utroligt glæde af stalden og det statser jeg sandelig på at blive ved med 🙂

  K.h. Deborah

 2. Hej Deborah!
  Hvor jeg dog nyder din hjemmeside hver dag her på kontoret. Det er så dejligt levende den måde du beskriver hverdagen i en galopstald på, og samtididig ser alle dine dejlige billeder. Hestene ser jo totalt salige ud.
  Jeg har iøvrigt hørt, at MUDDERBADE gør én så smuk.
  Der er ikke noget at sige til at det går så godt for “din” stald, fordi det hele ånder jo i den grad af harmoni, velvære og glæde ved at være sammen.
  Både dyr og mennesker kan jo arbejde dobbelt så hårdt, når bare det gode humør er med, og dine billeder fortæller jo langt mere end ord, at her er et sted hvor der OSER af harmoni, humor og arbejdsglæde.
  Held og lykke med din stald fremover.
  K.H. Jane

Der er lukket for kommentarer.