Superstjerner og mudderbade

img_5809opt.jpg

img_5810opt.jpg

img_5814opt.jpg

img_5812opt.jpg

Også superstjerner tager mudderbade – vores gør ihvertfald. Nu er vi SÃ… heldige, at vi har to superstjerner i stalden. Den ene er Good Girl her. Hun har indtil 2. september i år tjent 721.500, og tro mig, det er ikke hverdagskost, med en SÃ… god hest! Det er HELT exeptionelt. Lige her kan man ikke se hende mudderbade som sådan, men hun lader ikke Hong Kong noget tilbage i forhold til at pjaske i mudder, det lover jeg. Det nåede jeg bare ikke at tage billeder af. Men da hun iøvrigt er så smuk, så tog jeg disse af hende. Iøvrigt havde jeg fornøjelsen af at tage hende ind fra folden, da hun skulle det, mens de andre var andetsteds optaget – der var ligesom noget halm, der skulle ind! Som jeg vist har nævnt før, er hun både smuk, hurtig og meget venlig og omgængelig, hvad mere kan man så ønske sig!