De faste makkere – Django og Mark

img_4844opt.jpgMark og Django ved en tidligere lejlighed

Jeg har intet imod Frederik Johansson – tværtom, jeg synes han er rigtig dygtig. Men de faste læsere ved også, at jeg har min favoritjockey – Mark Larsen. Det forlyder fra Mark direkte fra Ã…rhus, at han alligevel skal ride Django imorgen, fordi Frederik har meldt forfald. Hvorfor vides ikke nøjagtigt. Mark var ikke blevet spurgt, fordi de ikke troede han havde mulighed. Så vil nemisis at Frederik bliver syg, og det er selvfølgelig synd, men jeg er glad, for jeg får en af favorithestene med favoritjockeyen!

Iøvrigt har Mark har til aften lige vundet 2 løb – jeg sidder her og krydser ALT hvad jeg har for, at det bliver hattrick el. ihvertfald en placering i aftenes sidste løb, hvor han skal ride min venindes hest, og hun fortjener virkelig noget positivt lige nu! Good luck Mark og Sweet Boy!

P.S.: Mark og Sweet Boy fik en 3. plads, det var rigtig flot, for han kom lidt langsomt fra start. Tillykke til Mark med de øvrige sejre og til Birgitte med Sweet Boy!!! <:-p

5 thoughts on “De faste makkere – Django og Mark

  1. PS: jeg efterlod en forkert adresse, men det kan du jo nok se selv.. smil jeg har skrevet et d for meget i skovtrol. Men jeg ved du kan finde mig alligevel..

    Knus

Der er lukket for kommentarer.