Morgenerkendelser

Jeg blev opmærksom på ovre hos Anita, at jeg skulle have set Aftenshowet igår (se seneste program), hvor Synnøve Søe var med. Jeg fandt først klippet her til morgen og blev meget rørt over hendes ærlighed og tydelige kærlighed. Det gør også ondt, for jeg kan jo, når jeg ser den rå kærlighed hun føler for sin søn, se hvad jeg har mistet ved ikke at have børn…Det er smukt og hun er smuk – selvom hun ikke selv synes det! Tak for din ærlighed Synnøve! Jeg glæder mig til at læse din bog!

4 thoughts on “Morgenerkendelser

  1. =d> Catarina – That’s the spirit – Vi skal se det positive i det!!! Nej jeg kan godt lide Jul, ikke noget om det, og jeg elsker både og give gaver og selvfølgelig også at få!

  2. Catarina – Jeg vil forberede mig med køkkenrulle og det hele – jeg er let til tårer, og er sikker på, at den nok kan trække tårer!

    Jeg vil også gerne eje mine bøger, men foreløbig skal jeg lige have en reol, før jeg har lov at investerer i mere!

  3. Du kan godt glæde dig til at læse bogen, og forberede dig på at du sidder og tuder flere gange, inden du er kommet igennem bogen.Jeg læste den 3 dage efter udgivelsen. (Jeg har en lidt dyr vane, jeg vil eje mine bøber og det skal helst være 1. udgivelsen)

Der er lukket for kommentarer.