Travlt, endte det med

img_4517opt.jpg

Først var der mulighed for gæster idag. Det blev ikke idag, men så tog jeg en tur i stalden – bare lige for at hente min spand, jeg havde glemt. Da jeg så var der, endte det jo med, jeg lige skulle hjælpe Wayne med lidt! Også hyggeligt, for han er en utroligt sjov og sød fyr, så vi fik lidt røg, samtidig med, at der blev arbejdet. Hesten var en af de allersødeste Lady Hjorth. De mente ellers at jeg måtte komme fast, når vi har massører til hestene, for de har ikke hænder nok til at stå og holde 😀 Det må jeg jo tage med i min planlægning, og som jeg sagde, så har jeg jo også svært ved at undvære dem. Dejligt at vi er til fælles glæde! Før havde jeg lige været omkring Bent Olsen’s stald, for at se om Magit var dukket op, men nej! Ringede og hun var undervejs, så jeg smuttede så på Enghavelyst sålænge. Senere kørte jeg så derop igen, og der var hun kommet og jeg fik lige hilst på hende og Hobie.

Så drønede jeg ned på biblioteket, som jeg skulle besøge for at skrive nogen flere startlister ud og noget hækleanvisning. Inden jeg tog afsted, havde jeg aftalt med far at jeg lavede Boller i Karry til ham og kom ned med. Så jeg drønede ned og handlede ind og kørte hjem og fik det lavet. Så kørte jeg ned med maden til ham, som han blev meget glad for. Så spurgte han om jeg ville hente en pakke for ham, og selvfølgelig ville jeg det. Det behøvede ikke blive idag, men så var det gjort, og han kunne hygge med sin bogpakke i weekenden, selvom han sagde han ikke behøvede få idag, så synes jeg, han skulle have den.

Så jeg var godt træt, da jeg endelig kom hjem. Nu har jeg været i bad og også fået Boller i Karry. Stadig træt, for jeg har sovet ad h…. til de sidste nætter, men det går jo nok. Nu sidder jeg også hygger mig med en kold øl og galop på computeren 😀 Det kan være det ender sådan imorgen, hvis vejret også er lige strengt imorgen. Så er det altså ikke sjovt at drøne rundt dernede. Men måske får jeg besøg imorgen og så giver det helt sig selv, for så skal jeg jo tage mig af min gæst! Mere senere. Nu vil jeg ind og slappe af, mens der er en pause i galoppen med 5 travløb, som jeg ikke gider se!

6 thoughts on “Travlt, endte det med

  1. Kamille – Tusind tak skal du have. Nej det er skam “live” på Klampenborg Galopbane, jeg ser galop.Du har forhåbentlig set alle billederne? Er det fra provinsen (Ã…rhus og Aalborg og også Sverige) så ser jeg det online. Sæssonen i DK og Sverige er simpelthen slut for i år, så det er en ufrivillig pause. Så du må som os andre nøjes med at nyde billeder og de gamle indlæg her og andre steder. Du er altid velkomme til at skrive og spørge, hvis der er noget, du er i tvivl om, også på mailen. Dejligt du nyder bloggen. Jeg bruger meget tid på den, og det er altid dejligt, at andre også har fornøjelse af noget, man lægger så meget energi i. Så tak for at du skrev, og gør det endelig igen 🙂

  2. Hej Deborah (:

    Fed hjemmeside det her d: Jeg elsker galop og læser alt hvad du skriver om det herinde. Nu skriver du at du tager en pause fra galopløbene (I fjernsynet har jeg indtryk af) Og så ville jeg bare spørge hvor du ser det henne (:

  3. Anita – Tusind tak skal du have, synes også selv det er rigtig godt, og af en eller anden grund, havde det forputtet sig i arkiverne, og bruges skulle det da helt sikkert! 😀

Der er lukket for kommentarer.