Klampenborg Store Sprint – Hong Kong

img_5848opt.jpgCathrine Weilby og Hong Kong og Jacob Johansen på Faahem på vej til vindercirklen

img_5857opt.jpgFra venstre Træner Hanne Bechmann, Cathrine og Hong Kong og en af Hannes 3 sønner som ejer Hong Kong. Her fremgår det, hvor meget det regnede, og så blev det endda værre endnu, hvorfor det også er meget begrænset hvad jeg har af fotos, der duer til noget

img_5851opt.jpgEn glad, men meget meget våd Cathrine efter en flot sejr

img_5858opt.jpgMaria vores supersøde jockeyelev med Hong Kong, inden han går hjem – som det ses en flot fyr

De troede lige gjorde de, at de skulle tage sejren Faahem og Jacob Johansen….. det var indtil Hong Kong og Cathrine kom flyvende med turboen sat på fuld fart frem, skal jeg lige love for! Den gik ikke nikke nej! Hold op, hvor han gik godt!! Dejlig, dejlig hest, kan jeg jo nu tale med om!

Hong Kong er en brun hingst v/Hot Run – Meditation, ejes af Philip, Simon & William Bechmann, trænes af mor Hanne Bechmann og blev redet af Cathrine Weilby, som vandt foran Faahem og Jacob Johansen, og Tiberius Caesar og Kim Andersen