Dansk St. Leger – Rock All

Der var forventning til Django og Mark Larsen om at gentage successen fra sidste år. Det kom lige til at knibe, og de måtte overdrage titlen til Rock All fuks v v/Kateb – Ma Ani, ejet af Bjarne . Skutvik, trænet af Lars Kelp og redet til sejr af Fernando Diaz. 3 i mål var Polemic med Nicholas Cordrey

img_5879opt.jpg
Rock All med ejere, trækker og Jockey Fernando Diaz til fotografering på græsset

img_5872opt.jpg
Smukke Django, der altid er god for et godt foto med ørerne fremme – Mark vil nok mene, han kan tage sig bedre ud, end smurt ind i mudder

img_5877opt.jpg
Situationsbillede fra Vindercirklen. Carsten Bundgaard, der speaker til spillere og seere og Mark Larsen på vej til vægten og en glad modtager af blomster, som jeg ikke helt er klar over hvem er. Som det ses, så styrtede det ned her også!!! 🙁

P.S.: Fra pålidelig kilde vil nu vides, at pigen med blomsterne hedder Gitte og er ansat på Klampenborg Galopbane – Tak for info til Jane! 🙂