Gert Hansen Handicap – Golden Gate

drummer.jpg
Gert Hansen på Flying Drummer, hvor han vinder Svensk Derby 1973. Flying Drummer var national helt, og skabte forsider. Det er svært at forestille sig idag, hvor man skal være heldig, hvis man læser to linier om Galopsporten el. hestesport iøvrigt – Jeg kan heldigvis huske ham, og jeg har masser af udklip fra denne smukke hests storhedstid. Gert træner ikke mere og er heller ikke jockey som sådan, men han rider skam hver dag stadigvæk

img_5890opt.jpg

img_5892opt.jpg

Jeg talte tidligere om kampen med dækkener i sådan et vejr. Her er et eksempel på netop det, og også til illustration af, hvor godt der bliver passet på disse topatleter. Her er det Red Marteeney, der er godt pakket ind og så skal have af, da det er tid for jockeyerne at sidde op

Løbet blev vundet af Golden Gate fuks v v/Bal Du Seigeneur – April, ejet af Johanna & Camilla Østerman, trænet af Camilla Osterman og redet til sejr af Madeleine Smith foran Lady Chablis med Cahttrine Weilby og Kinnari med Fernando Diaz