Hvorfor

Får den slags ikke kappet kuglerne! Jeg fatter det ikke! Det er bevist om og om igen, at de gør det om og om igen – jeg kunne brække mig!!! :-&

4 thoughts on “Hvorfor

  1. Trusru – Intet giver mig mere kvalme end den slags! Hvis vi kapper hovedet af dem, der er at komme for let over det, selvom det jo også var en løsning. Løsningen med en del af, og så noget arbejdslejr evt…. jeg ved skisme snart ikke, men fy for pokker, det er klamt!!! :-\

  2. Det er bestemt også kvalmefremkaldende, føj for satan…

    Jeg er med på at de får kappet en vis del af kroppen..

  3. Bortset fra at jeg synes det ville være bedre hvis de fik hovedet skilt fra kroppen – så er du ikke for mild????
    I Gentofte; en lille pige mishandlet i en gangtunnel. Han skal findes og have ….mere må man vist ikke sige for ikke at blive anklaget for selvtægt.

Der er lukket for kommentarer.