I lange, lange baner

img_5901opt.jpg

Jeg tog hjemmefra i håb om, at jeg egentlig ikke skulle være på banen så længe, for jeg håbede sådan på at få besøg. Det gik der “ged i”, men forhåbentlig bliver det gjort i ugen i stedet for. Nå, men når det så var sådan, kunne jeg jo lige så godt blive nede på banen, også selvom det regnede! Mødtes med Margit ved hendes hest’s stald, og allerede der begyndte det at stå ned, i rimelig store stænger. Og det blev bare ved i endeløse baner!

En af pigerne var så sød at oplyse mig om, at hun lige havde talt med sin familie i Jylland, og hvis det var det regnvejr de havde haft, så varede det mindst 4 timer!!! Det skal jeg så hilse og fortælle, at det kom til at passe! Vi, heste, bane og ALT var bare gennemblødt!! Der var mudder ALLE vegne og folk kæmpede en ulige kamp med det og pigerne slæbte dækkener så de var helt grønne i hovedet. Jeg var selv med til at bære nogen op i stalden! Det var så slemt, at de på et tidspunkt måtte opgive at bruge startvognen, for den sank simpelthen i. Dermed overgik vi til gammeldags flagstart! Og så har jeg slet ikke nævnt, hvordan Jockeyerne ser ud, når de kommer ind efter at have været banen rundt i sådan et vejr, men tag et kig på fotoet nedenfor. Under alt mudderet er det Mark Larsen, efter at have redet Django til en 2. plads i St. Leger! Jeg har lidt mere fra dagen, men nu vil jeg altså tillade mig at holde fri, og så må vi tage resten imorgen.

img_5873opt.jpg

3 thoughts on “I lange, lange baner

  1. Regitze – Forstår ikke helt din kommentar.

    Helle – Ja det må man sige. Det skulle være godt siges det, men tror næppe det føles sådan. En af jockey’erne havde fået en klump mudder i øjet, og det var helt rødt. Normalt ridder de med beskyttelsesbriller af samme årsag (der kan jo også komme en sten flyvende), men de ville jo også bare blive plastret til af mudder og så kan de intet se!

Der er lukket for kommentarer.