John Alessio Handicap – Metroline

img_5883opt.jpg
Pauls Pride med Espen Ski på ryggen i paddocken – bag ham Manuel Santos på Barg og Nicolaj Stott på Freedom Boy

img_5887opt.jpg
Red Attack med Maria Carlstedt på vej på banen

John Allessio opfandt “Caliente” sikkerhedshjelme, som du kan læse mere om her. Agua Caliente in Tijuana, Mexico var en berømt galopbane, hvor en jockey blev dræbt,og derfor blev hjelmene opkaldt efter den. Der er udgivet en bog om historien om banen.

John Alessio Handicap blev vundet af Metroline fuks v v/Helnikos – Ribogirl med Jacob Johansen i sadlen foran Red Attack og Freedom Boy med Nicolaj Stott

2 thoughts on “John Alessio Handicap – Metroline

  1. Hans Chr. – Dejligt at høre fra dig! Jeg har sendt dig en mail med lidt billeder, som en var sød at sende mig til dig! Dejligt at høre fra folk derude!

  2. Hej Deborah,

    Sjovt at se et billed af Flying Drummer det bringer dejlige minder frem, jeg har tilbragt meget af min barndom på Galopbanen, da mine forældre var heste ejere, bla. Tomca, som vandt og slog Flying Drummer i det danske Derby i 1973, der var en masse skriveri om hvem af dem der var den bedste. Kan jeg huske også, at jeg havde et rigtig godt øje til Gert Hansens datter Pernille, fik dog aldrig fortalt hende det. Nå, men ville bare høre dig om hvor du har fundet billede, for jeg kunne godt tænke mig at finde nogle billeder fra den gang bla. af vores heste.

    Hilsen

    Hans Chr. Følsgaard

Der er lukket for kommentarer.