Babysprog

img_5907opt.jpg

img_5908opt.jpg

Jeg har talt om babyer før! Vi har fået to mere! Den ene sødere end den anden. Heste er som det er de fleste bekendt flokdyr. Og det er en voldsom oplevelse for de her små miniheste og komme til storbyen. Så de holder sig tæt til hinanden, hvorfor det også nærmest ligner synkron-dans, når de er på folden. Ikke nok med det, når de så hører andre heste, så kalder de! Og det er godt nok med babystemmer og på babysprog. Vores trommehinder blafrede til sidst idag, for den ene af de her to – den lyse af dem – som farvemæssigt hedder en fuks – havde falsetstemmen på! Pyh! Men det går også over efterhånden som de vænner sig til at være herinde! Men søde det er de.

Nåh ja, og så er der lige den der ting med at få vasket ben. Vand er godt nok en hadeting da! Det er meget, meget farligt med den her vandslange og det at få vasket mudder af fusserne! Men også det lærer de til sidst, selvom nogen fastholder en antipati mod vand på fødderne og vand i det hele taget – f.eks. “min” smukke Finish, som også er lidt et pjattehoved med det! Iøvrigt er han også blevet puslet og smurt i alle ender og kanter igen idag, ligesom jeg fik æren af at pusle om vores superhest Hong Kong, som gav morgenbrød idag! Efter i lørdags holder bankbogen nok lige til det 😉

2 thoughts on “Babysprog

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Ringetid

Der er lukket for kommentarer.