Besat

Min store dejlige stol, er besat! Af Garbo, som absolut mener, det er hendes stol. Om lidt når jeg kommer ind og vil sidde, så skal jeg love for, at det er under højlydte protester, hun forføjer sig. Jeg har prøvet at foreslå en deleordning, men lige først er hun hamrende fornærmet, men senere, så kommer hun og ligger på skødet – og det er SÃ… hyggeligt!!!

img_5912opt.jpg

3 thoughts on “Besat

  1. Hun er en lille “Dronning” som I er inde på, og i nat, synes hun, at jeg skulle op kl. 03.00!!!! 😮 Der var hun dælme ikke populær, og slet ikke, når jeg i forvejen har problemer med det og sove p.t. 🙁

  2. Garbo har nok primadonnanykker. Tror du ikke, det ligger i opdragelsen 🙂 Vores hund er lige så påståelig, hun afgiver ikke frivilligt en plads. Jeg føjer hende og sætter mig et andet sted – alt for dyrene.

Der er lukket for kommentarer.