2 prik og brystinformation

doctor.jpgJeg var til lægen idag! Dels skulle jeg prikkes i, den årlige influenzavaccine, skulle overståes. Og så kom vi jo til at tale om det her bryst, som stadig gør ondt! Det var jeg lidt ked af, og ville gerne vide, hvorlænge, det måtte blive ved, og ihvertfald beroliges med, at det ikke “gør noget” som sådan. Det gør det ikke og der er ingen blodansamling mere (om der har været ved jeg ikke), men ømt det er det. Hvis nogen skal komme ud for det samme, hvilket jeg selvfølgelig ikke håber, så kan det godt gøre ondt en måneds penge, sagde den gode doktor. Så det er en 14 dages tid endnu ca. Så blev jeg så klog. Han spurgte om der gik hul og det gjorde der jo Gudskelov ikke, men havde han fået fat i min arm el. noget andet, kunne der godt have været gået hul. Og så er det med alle de bakterier der er i en stald klogt med en stivkrampe. Vi ledte i arkiverne, som jeg skal hilse og sige er RET så omfattende for mit vedkommende, men fandt ingen stivkrampe. Hvis jeg har fået en er det ihvertfald mere end 10 år siden, så vi nappede sådan en også! Så er jeg dækket ind. Den er lidt ubehagelig at få, for det spænder noget, men det går over igen. Jeg skal huske og masserer lidt, så jeg ikke får en bule der.

Så var jeg et smut om apoteket og hente forsyninger og handle lidt har jeg også gjort. Turen gik også forbi biblioteket, hvor jeg lånte en bog om hækling. Lidt inspiration skader jo aldrig. Og startlister skrev jeg også ud. Da jeg kom hjem fik jeg selvfølgelig besked om, at BOGEN, er kommet, så den må jeg se, om jeg får hentet imorgen el. hvordan! Far kom pludselig på, at han skulle en masse ærinder imorgen, så han måtte have sit automobil. Det fik han da så. Og så fik jeg bestilt tid hos frisøren. Jeg har skullet været klippet i evigheder, og NU bliver det! Klokken 14 imorgen sætter jeg mig i stolen. Det glæder jeg mig til. Og så er jeg fin, til jeg får et meget, meget vigtigt og dejligt besøg senere på eftermiddagen…. 😉