Got ya’

Den famøse hæklenål er fundet! Jeg vidste, jeg KUN havde siddet i den store stol, og hæklet, hvorfor den måtte være deromkring. Stolen var endevendt i flere afdelinger, og endnu engang her nu. Nope, der var den inte. Så var det at rykke ud og ned og ligge på knæ og helt omme bag denne her stol lå hæklenålen. Guderne skal vide, hvordan den er havnet der, men faktum er, den er “indfanget”. Nu må jeg vist hellere finde noget at stille den i el. lægge den i, så det ikke sker igen.

Ellers står fomiddagen på lidt netbetaling og så skal jeg køre lige om lidt – til los doktor og have årets influenzavaccine! Vejret er gråt men i det mindste tørt, og det skal det af Galopmæssige hensyn helst blive ved at være!!! Kan I have det godt sålænge!

4 thoughts on “Got ya’

 1. Jane – Tjah det kunne da sagtens tænkes at Garbo (som i høj grad er en hende!!!), har en pote med i spillet! 😉 Jeg ved det ikke! Men fundet blev den heldigvis. Håber du nyder det i Paris, hvor det jo så er idag, resten af gænget kommer. Glæder mig til at høre mere.

  Kærlige hilsener

  Deborah

 2. Hej Deborah!
  Som du sikkert ved, er “Skorpioner”” pr. defininition gode detektiver.
  Jeg kan levende forestille mig at det er KATTEN der har været på spil.
  For hvad LIGNER det, at efterlade et mordvåben af en hæklenål i HANS stol??? Sjusk. – – VÆK med den.
  Det ville selv min undulat Tiller (som er kleptoman, specielt med blanke ting ha’ gjort).HA.
  Hilsen her fra Paris, hvor resten af gænget ankommer til i morgen.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.