Hvorfor hulen vidste jeg ikke det?

478px-clintonopt.jpg

Han skulle til Færørerne igår, det vidste jeg! Men jeg anede ikke, at han også kom til København, og at jeg kunne have set ham i Arnold Busck og fået hans autograf og alt muligt! Nej hvor er jeg ærgerlig – han er en af de mennesker, jeg allerhelst ville møde. Nu hvor det ikke kan bliver så “in person” så kunne et kig hos Arnold Busck sagtens have gjort det. Mon jeg får chancen igen… jeg håber det!

5 thoughts on “Hvorfor hulen vidste jeg ikke det?

 1. Madame – Ja og oveni helt umuligt at komme frem og tilbage p.g.a. de her demonstrationer, men selvfølgelig kunne det have ladet sig gøre, og jeg har jo tiden til det. Øv! 🙁

 2. Jeg tror, der må have været kø gennem det halve København, fordi Clinton var hos Arnold Busck. Men jeg ville også gerne have mødt ham.

 3. Gitte – Jeg ville dælme da også gerne have hørt ham tale, men det er langt forbi min økonomi. Du kan se, hvorlænge, jeg sloges med efterdønningerne af min Rolling Stones koncert.

  Jakob – Din udlægning af mine præferencer er forkerte. Jeg har aldrig sagt jeg var “så glad” for George W. Bush eller at der ikke var bedre præsidenter end ham. Hvad jeg har sagt er, at jeg ikke HADER ham, fordi jeg ikke hader nogen og det simpelthen ikke ligger til mig. Og jeg ikke vil beskæftige med at gøre. Det siger jeg. Jeg har ALTID sagt, at jeg er HELT VILD med Clinton, og det mener jeg, og det er jeg! Nu skulle den “ged være barberet så”!!! 😀

  Knus Deborah

  P.S. Iøvrigt synes jeg, det er et fabelagtigt maleri af ham!

 4. Hov-Hov! Du kan da ikke lide en Demokrat!!?? Du som er så glad for undermåleren George W. (Du må ikke komme med til min fø’sda’) Bush!
  \:d/
  Hi-Hi!

  Ja, ham ville jeg da også gerne møde! En mand som står i så skarp kontrast til ham det lille snævertsynede fjols!

  Knus!
  Jakob

 5. Jeg ærger mig mest over at jeg ikke havde de 2500 til at komme ind og høre ham tale. Selvom en autograf og et kort møde ville gøre det.
  Ved at han aldrig ville kunne huske det, så ville jeg altid kunne huske det.
  Må sige at han er min tids Kennedy, en mand man kun kan beundre.
  Håber at Hillary vinder valget, så USA kan komme tilbage på ret køl.

Der er lukket for kommentarer.