Tal dog sammen

coracaoopt.jpgJeg har lige set Godmorgen Danmark, hvor Ole Kolster og en af deltagerne i programmet “Farvel min elskede deltog.

Det er en dokumentar om folk, der bliver skilt, og hvordan de oplever det, og iaften kommer 2. afsnit. Ole Kolster blev spurgt, hvad det overordnede indtryk var efter at have været SÃ… tæt på de her mennesker, og den stituation de står i. Han sagde, at det var, hvor hårdt det var og så sagde han noget, som også var mit indtryk efter at have set første afsnit:

Vi skulle have talt sammen

og at mange har sagt, at hvis de dog bare havde talt sammen, var det måske ikke gået så galt. Jeg synes personligt, Ole Kolster laver nogen hamrende gode dokumentarer, og jeg skal ihvertfald se andet afsnit iaften. (her var link til en blog fra en af deltagerne, men den er senere nedlagt, ligesom de andre, jeg henviste til her).

0

3 thoughts on “Tal dog sammen

 1. Madame – Det var så lidt! Ja god kommunikation, er helt vildt vigtigt, faktisk det vigtigste!

  Helle – Det skal man også kunne, og ærlighed og åbenhed og nærhed, må være vejen frem! Håber I bliver ved at tale sammen! 🙂

  0
 2. Jeg kan kun give dig ret Deborah. Jeg har været gift i 23½ år, vi har været kærester i snart 27 år og vi har altid kunnet snakke sammen om alt.

  0
 3. Det lyder som en god udsendelse, Deborah, tak fordi du gør opmærksom på den. Og hvor er det dog rigtigt: Hvis bare folk talte sammen …

  0

Der er lukket for kommentarer.