Dagen efter og dagen før

img_5923opt.jpg

Det er dagen efter, at jeg endelig fik set “ham” og jeg kan stadig ikke helt forstå det! Men det er da så dejligt som det kan blive! Jeg både tror og håber, at han også sidder med den samme fornemmelse som jeg af, at vi kun lige har fået “skrabet i overfladen”, af noget rigtig godt! Jeg tror det!

Jeg gik ud som det berømte Julelys i stolen, fuldstændig færdig var jeg! Det havde været en lang og begivenhedsrig dag! Da jeg vågnede i stolen, var det bare at slukke flimmeren og så kravle ind i seng og drømme søde drømme 😉

Her idag er jeg træt endnu. Helt rundt på gulvet. Men jeg vågnede også klokken 4 tror jeg, og var en tur omkring stuen og se lidt fjernsyn. Og så sov jeg til omkring kl. 9. Og så har jeg brugt dagen her på “dyret” for at opdaterer gårsdagens begivenheder. Det er nu gjort, så nu glæder jeg mig godt nok til at gå ind og slappe af. Og så ringer han til mig senere – og gæt hvem der “smelter”? – Ikke så svært! 😀

Det er dagen før, der er løb! Weekenden er afgivet til Travbanen, som har løb både lørdag og søndag, så vi er henvist til en fredag! Hm! Det må man jo leve med, omend det ikke lige passer mig, men sådan er det så! Derned skal jeg ihvertfald. Nu må I ihvertfald have en god resten af dagen og aften.

P.S.: Og nej foto er IKKE et forårsfoto! Det er taget igår! Så det er ikke alt, der er falmet endnu 😉

2 thoughts on “Dagen efter og dagen før

Der er lukket for kommentarer.