Frisør og forårskåde fornemmelser

img_5943opt.jpg

Himmelen så sådan her ud, da jeg kørte hjem fra stalden. Glad er jeg ALTID, når jeg har været der, og med sådan et vejr og udsigt til både at skulle til frisøren og have besøg af den dejlige “steg”, så kunne jeg jo kun være helt flyvende på vej hjem.

Først skulle jeg dog i bad! En ting er lugten af hest i en hestestald, men alle andre steder, er det ikke rart. Altså først en bader! Så skifte tøj og så ned til frisøren, som kun er 5 min. væk, lige rundt hjørnet. Det viste sig, at hun har mange af mine bekendte fra Galopbanen som kunder også. Vi fik manken vasket og redt ud, hvor jeg stod for det sidste. Det er lettere for alle implicerede parter. Men jeg tror, jeg skal tage min egen børste med næste gang! Den hun havde var ikke konstrueret til krøller af min kaliber. Det med krøllerne, er iøvrigt noget, jeg altid har måtte høre for, hvor skønne de er, når jeg er til frisøren. Igår var det, om det var mine egne!?? Og det er det i høj grad også hver og en! Hvorom alting var, så var det en positiv og god oplevelse og mit hår blev klippet nøjagtigt som planlagt – der røg vel en 10 cm af tror jeg. Hårdt tiltrængt! Men det var fint og dejligt at få gjort.

Med frisørbesøget var der ikke meget tid til det her vigtige besøg. Tænk som man kan være helt rundt på gulvet, ganske som at være teenager igen el. noget i den stil. Sådan føltes det ihvertfald. Jeg for rundt og ordnede det sidste, efter jeg havde konsulteret med ham, at han var undervejs og givet kørselsvejledning.

Om besøget skal kun siges, at det forløb helt og aldeles som det skulle og det var SKØNT, at se ham! Helt utrolig meget – og hvad enddnu bedre var, at han også var glad for at se mig! Så det tåler bestemt en gentagelse, og det skal der såmænd nok blive! Tiden gik ALT for hurtigt, men sådan er det jo i godt selskab!! Iøvrigt kan jeg oplyse at de korngule lokker, stadig er korngule omend med grå stænk, men de er ved at gro sig længere, og jeg klager overhovedet slet ikke 😉

2 thoughts on “Frisør og forårskåde fornemmelser

  1. Helle – Det var SKØNT at få garnet klippet! Det har været tiltrængt lææænge, så det var super!

    Som du kan læse, er “kærligheden faldet på gulvet” 🙁

  2. Det er åbenbart tiden til at få garnet studset…jeg har læst om flere på nettet og jeg har også selv været i gang.

    Det lyder som et rigtig dejligt besøg, forelskelse er en vidunderlig følelse – hele verden ser og føles anderledes. :x:x:x

Der er lukket for kommentarer.