Muslifranskbrød og madammer

img_5920opt.jpg

Jeg drog hjemmefra med den blå himmel her som baggrund. Billedet er nu taget nede ved staldene. Det slog mig, at jeg ikke havde givet morgenmad, så jeg slog et slag forbi bageren efter noget brød, Kærgården og ost. Det blev et muslifranskbrød, som jeg aldrig har prøvet før, men det skulle det så nu. Da jeg ankom ned i stalden var de andre ude på 2. lot (for de uinviede, anden gang man rider ud med et hold af heste), så jeg smed kaffen over, og tullede lidt rundt. Fik en sludder med en af pigerne fra vores nabostald Søren Jensen, og så begyndte de at komme hjem og skulle have vasket fusser og sådan. De andre var glade for, at jeg havde købt morgenmad, så vi gik alle ind og fik noget at spise og noget kaffe. Dejligt. Og så var det hestenes tur også bagefter. Finish skulle børstes og have ordnet hove og alt til faget hørende. Ikke altid det er lige populært, men vi kommer overens med det ham og jeg.

Fik for første gang gjort bekendtskab med walkeren senere, da jeg gik med Maria derud for at tage Good Girl ind derfra. Jeg tog hende ind, og så skulle hun ordnes lidt – Maria havde spurgt om jeg ville. Det ville jeg da. Vi havde godt nok lidt snak om det, hende og jeg, men jeg fik da min vilje og fik gjort det jeg ville. Deraf overskriften – Madammer 😉

Susie kom hjem med Lights og jeg gik hende lidt til hænde og vi sludrede. Det er dælme da så hyggeligt! 😀 Her nedenfor ses Lights i sin boks.

img_5940opt.jpg

Det var efterhånden ved at være tid til at cykle hjem igen. Jeg skulle jo til frisøren og sådan lidt! Troede ellers jeg skulle have hjulpet Wayne, men han dukkede først op, da jeg var på vej ud af gården. Men han kan nu godt klare sig, men vi plejer at få en hygsom snak. Den har vi tilgode til en anden god gang. Fik lige sagt pænt farvel med et løfte om gensyn imorgen, hvor jeg vil komme tidligt, for det er jo løbsdag, og så slutter vi også tidligere!