Stalden, Finish First og jeg

img_5924opt.jpg

Sådan ser stalden ud. Det slog mig lige igår, at jeg ikke har taget billeder inde i stalden før, men det blev der så igår. Senere på dagen blev jeg spurgt, hvor mange bokse vi har! Så vidt jeg lige har siddet og skrevet ned og regnet mig frem til har vi 15, hvoraf en er tom. Som vil vides, er mit hjertebarn i stalden Finish First, og han var også grunden til, at jeg startede dernede. Men nu er han langt fra at være den eneste grund til at jeg er der da. Alle hestene er jo dejlige, og alle “tøserne” – og Rum! For ikke at tale om alle de faste besøgende, som jeg jo også kender. Jeg og Finish er rigtig glade for skiftet og han får en masse nussen og kærlighed og alle er glade for ham. Men han er jo også bare dejlig. Han skal iøvrigt starte imorgen, så kryds fingre for at Cathrine kan gøre mesteværket igen og “tage de andre på sengen” – Ih hvor jeg håber det!!!! Det gør hun nu også, siger hun. Vi har 3 heste i samme løb!!! Men jeg kan jo kun holde på een vinder.

Søde Maria mente da, at der skulle tages et foto af Finish og jeg, for vi var da så søde, og det gjorde vi så. Så her kan I for første gang se mig, sammen med den store øjesten. Jeg synes selv, jeg ser herrens ud, men sådan er det. Men forhåbentlig fremgår det, hvor glade vi er for hinanden! 🙂 Håret er nu ca. 10 cm kortere efter firsørbesøg senere på dagen 😉 Så ingen knold mere! Tak til Maria for fotografering!!

img_5926opt.jpg

img_5927opt.jpg

3 thoughts on “Stalden, Finish First og jeg

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Av min arm

Der er lukket for kommentarer.