Dubai Pictures

Er et websted, jeg fandt forleden, hvor jeg kiggede lidt rundt for at finde billeder af Bujr Al Arab hotellet i Dubai og Palmeøen, som jeg har set udsendelser om fornyeligt. Jeg er vildt facineret af projektet, og kunne godt tænke mig at se. Sjovt nok har Jan lige været, og han har også taget billeder, og vil sikkert også synes om det site, jeg har fundet. Her et billede derfra, som jeg håber det er okay at låne! Og så er det jo okay at drømme!

spec-burj-al-arab-web-lay.jpgPhoto by Mike Crawford – Bujr Al Arab hotel

10 thoughts on “Dubai Pictures

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Jeg er da slet ikke misundelig

 2. Ja, Dubai har ændret sig siden jeg kom der første gang i 1990. Alt er blevet meget dyrere. Reglerne er ikke så skrappe mere. Nogle steder bliver man nærmest overfaldet af kinesiske og afrikanske piger. Priserne på boliger i selve Dubai er steget så meget, at mange mennesker nu flytter et stykke væk fra Dubai, selvom de stadig arbejder der. Mange flytter i retning af Sharjah der er et noget mere muslimsk emirat.
  Dubai er nærmest som et Singapore bare omringet af sand med en enkelt lille undtagelse…det er muslimsk med de små ændringer, det kan medføre især under ramadan. For udlændinge er det dog ikke noget problem at få alkohol og svinekød :d

 3. Dejlige billeder..

  For et par måneder siden spurgte min mand om jeg ville med til Dubai.. altså og bo. Jeg sagde straks ja tak, det vil jeg gerne.. men først skal jeg lige gør nogle ting færdige og det skal han også.. så måske om 2-2½ år.. sidder vi i Dubai.

  Der er mange dyre boliger dernede på Palmeøerne osv. men der er også alm. fede boliger til samme pris som her i DK. Til gengæld er så meget andet billigt.. mad, tøj osv. 🙂 Så det går nok sådan ca. lige op.

 4. Det er så vildt på den måde de bygger dernede.. Der bliver virkeligt smidt kreativitet og penge i det. Men det er nok heller ikke ligefrem gratis at købe sig ind kunne jeg forestille mig. 🙂

 5. Jeg prøver lige igen, min første kommentar er vist forsvundet…
  Min nevø var med på den “berømte” tur med en dansk ubåd til Golfen…de blev efterfølgende indlogeret på det fine hotel i Dubai, de mente nok, at de trængte til lidt luksus 🙂 og det var lækkerier og vild luksus. 😮

Der er lukket for kommentarer.