Lang dag og beslutningstid

img_6058opt.jpg

Det har været en lang dag idag! På flere planer. Dels har jeg været tidligt oppe, og i stalden og har hygget mig gevaldigt der. Var lige hjemme og vende og få lidt at spise, et bad og så afsted igen og er så lige kommet hjem igen for en times penge siden.

Jeg har også talt i telefon. Med “ham”, og det vil bare ikke lykkes, ligemeget hvordan vi vender det, så den store glæde jeg følte, er vendt til det absolut modsatte. Ingen grund til at kommenterer på det, for det er ikke noget, jeg ønsker at gå ind i. Men jeg ved, at mange ønskede det så godt for mig på den led, og det er jeg glad for, men sådan skulle det ikke være…. og løbet er kørt.

Også derfor er jeg dødtræt, ked af det og ikke særlig inspireret, omend jeg da har sagaer fra stalden og banen, der skal fortælles. Men det bliver, når jeg lige har “slugt” og hvilet lidt. Men det er en hel weekend til det, så det nåes nok. Forløbig ønsker jeg god weekend.

6 thoughts on “Lang dag og beslutningstid

  1. Tusind, tusind tak for jeres søde, søde tanker og hilsener, det luner meget!!! Helt sikkert! Og rigtig god weekend allesammen. Jeg er lidt kort p.g.a. smerterne i håndled! Men stort Knus til jer alle!

  2. Der er en dybere mening med alt. Det tror jeg på. Pas nu på at du ikke “skvatter” over en prins når du kommer rundt svinget.

    Om nogen tid vil du være i stand til at se den røde tråd. Og så er dit hår blevet langt og smukt igen.
    Knus Jane

  3. Rigtig god weekend. Op på “hesten” igen :d (undskyld kunne ikke dy mig)og nej sådan var det selvfølgelig ikke ment. Men op med humøret, der er én til os alle, du har bare ikke spottet ham endnu.

Der er lukket for kommentarer.