Tilbage efter serverudfald/reparation

img_5941opt.jpg

I’m back efter at have været nede det meste af eftermiddagen og aftenen igår, hvor de tilsyneladende havde serverproblemer hos one.com – noget irriterende, men det er da så også så vidt jeg selv ved første gang, jeg har været væk længere end få øjeblikke. Så det går da! Så må I indhente, hvad I ikke fik læst igår, for jeg fik da lige smidt mine indlæg fra i forgårs op inden skidtet brød sammen.

Idag står i hestenes tegn. Ikke noget jeg beklager vil vides. Jeg skal tidligt i stalden for det er jo som bekendt løbsdag og så slutter vi også tidligt. Vi har en del startende heste, og det betyder jo så, der er mindre der skal ud nu. De heste der skal løbe, ordner de piger/fyre, der skal trække dem, og de skal lige pudses over også inden de går. De kan jo ikke forklares de ikke må svine sig.

Nu skal jeg have en lille rundgang her og læse nyheder m.m. og lige drikke kaffe, og så drøner jeg ned i stalden. Så her hjem og skifte og bade og så ned på banen. Der er løb 15.15 idag. Der er også løb i Ã…rhus, hvor Sweet Boy skal starte igen. Dennegang ikke med Mark Larsen, men Carsten Rasmussen og så længere dennegang 2000 m, så der pågår nok spændende på den front idag. Ovenfor et par af “babyerne” på fold i forgårs.

3 thoughts on “Tilbage efter serverudfald/reparation

  1. Helle – Jeg havde netforbindelse, men serveren til min blog var gået ned, så den kunne jeg ikke komme på. Er du tosset, hvis jeg slet ikke havde kunnet komme på nettet, havde det da været helt tosset 😉

    Trusru – Yep, det skal bare virke skal det 😉

  2. Sådan er det med computere, en gave når de virker.. Men en plage når de går ned og det sker desværre engang i mellem. Øv.

Der er lukket for kommentarer.