Av min arm

img_6082opt.jpg

Dagen igår som var lang sådan rent fysisk, “trækker tænder ud” idag. Ligeledes er det aldrig befordrende for energien at gå og spekulerer, og være ked af det. Hvilket jeg selvfølgelig også gør og er stadig! Jeg har det ikke godt, men jeg har til gengæld prøvet det værre, og ved jo af erfaring, at jeg “overlever”. Det skal dog ikke tolkes sådan, at jeg på nogen måde er ligeglad og ikke ville give rigtig, rigtig meget for, at tingene var anderledes. Jeg kan kun håbe, det ændre sig og hvis ikke, at der snart kommer en anden sød mand forbi, for det synes jeg godt nok, jeg trænger til.

Min arm siger godt nok av, og reelt set, skulle jeg nok have ringet til vagtlægen. Jeg gider ikke. Jeg har jo prøvet den her slags før, og ved jo at intet er brækket. Men noget er galt, og jeg mistænker at Finish det kære dyr, har fået revet for hårdt i min hånd, da han ville modsætte sig at få kølende ler på fusserne (det får galophestene ofte, når de har løbet). Det passede ikke herren. Jeg mærkede det ikke der, men det kom jeg så til. Det kan ikke være andet. Jeg er jo meget hybermobil, hvilket vil sige, at min sener/ledbånd strækkes ekstra langt og også overstrækker, og så øges risikoen for skader som denne. Men jeg tager da nok lige en tur til doktor Jan på mandag, og hører hvad han tror. Solnedgangen var også noget at skrive hjem om idag, så den fangede jeg da lige til jer. Kan I nu have en god aften. Jeg vil suse ind og få en kop kaffe, noget smertestillende og se føromtalte.