På en løbsdagsmorgen

img_5946opt150.jpgKom jeg tidligt i stalden for stalden lukkes tidligt af, så hestene kan få noget ro inden der skal ydes ved løb senere. Derudover er der jo også mindre heste der skal ud, når de skal løbe senere. Der var en del i fredags: Vida Nova i Vinterfavoritterne, Lady Hjort i Our Martin Vandrepræmie og i Ole Larsen Handicap hele 3 heste – Finish First, William Tell og Lights and Stars, så det var da en “sjat”. Heste blev pudset, ligesom trenser og halsremme med mere blev tjekket og tilpasset og alt meget grundigt. Jeg fik pudset både Finish First og Lights and Stars meget, meget grundigt, så der var minimum at lave for trækkerne når de kom og skulle sadle m.m. senere. Jeg fik også ros for min indsats, så det var jo dejligt – Jeg havde jo bare hygget mig! 🙂

img_5944opt.jpg
Smeden er ofte forbi lige og tjekke og ordne de sidste detaljer på de startende heste, her er det Lights and Stars det “går ud over”

img_5945opt.jpg
Her forfra – ved hans hoved Maria og bag hende anes Sussi

img_5948opt.jpg
Lights and Stars – kæmpestor og meget fredelig

img_5952opt.jpg
Fantastisk dejlige Lady Hjort, som jeg her viser “bag tremmer” for at vise, hvor snaksagelig hun er. Hun er altid god for en sludder, og jo længere jo bedre – skøn hest