4 stive timer

6800454062946741_clip_image.jpgHar jeg siddet på skadestuen fra jeg kom til jeg gik!!! Det er dælme længe! Øv jeg er smadret! Doktor Jan synes, den så noget kvæstet ud, og ville gerne have mig derop, og så gjorde jeg jo selvfølgelig det!

Nå, men intet alvorligt, derhen at der ikke var noget brud. Det er en grim forstuvning og beskadigede ledbånd! Den berømte RICE- kur er her i sving. Sådan er det, så jeg kommer til at være en passiv gulerodsgiver i stalden et stykke tid! Men det går nok også….Mødte iøvrigt Finish’ mor på vej ned til lægen. Han har fået nyt dækken. Nu vil jeg ind og slappe af og have noget at spise. Jeg har for en gangs skyld bestilt ude!

2 thoughts on “4 stive timer

  1. Helle – Sålænge hånden ikke gør for ondt – det gør den ikke, hvis jeg holder i ro, så skal jeg nok hygge – no problemos! 😉

Der er lukket for kommentarer.