Mandag og moderation

img_5954opt.jpg

Som det er blevet klart, så har jeg igen været nødt til at sætte moderation på min blog. Ikke at jeg synes, det er sjovt, men sådan er det, når syge personer, huserer på nettet. Jeg er ikke den eneste, der bliver overrendt af den slags, men man må jo så tage sine forholdsregler. Og det gør man. Tænk at være så syg i hovedet, at man ikke bruger sin tid på andet, end at svine andre til. Det er godt nok utroligt. Hvor fattigt et liv, og hvor sygt er det ikke! Andre har også sat samme foranstaltninger i værk, så jeg tænker vedkommende huserer der også. Der bliver taget foranstaltninger til at komme denne tåbe til livs, og tro mig det skal nok lykkes.

Nok om det! Her til morgen skinner solen fra en skyfri. Hestebørnene må undvære mig her til morgen, for om et sekund, er jeg hende der er ude af døren og ned til Fakta! Når jeg så kommre hjem fra den tur, kan jeg tage turen på cykel – bliver lidt svært med en arm, men jeg må jo prøve. Hvor jeg både skal på biblioteket og til lægen. Så hav en dejlig dag derude sålænge….

4 thoughts on “Mandag og moderation

  1. Kære Alle – Jeg undskylder for “massesvar”, men det skyldes den kære hånd som jo ikke er glad for skriveriet, så jeg håber I tilgiver, at jeg svare lidt “i hold” istedet for enkeltvis, som jeg plejer. Tak for jeres søde hilsener. Ja det er sgu træls, der er sådan nogen syge personer i blogland. Har fået flere meldinger på mailen fra andre, der også har problemer den vej rundt!!! 🙁 Jeg skal nok passe på mig selv. Det giver helt sig selv, for jeg kan ikke bruge den hånd ret meget. Men jeg skal nok køre videre Tina – med en hånd på styret 😉 – Det lover jeg 😀 Igen tak for jeres tanker og hilsener!! 🙂

Der er lukket for kommentarer.