Flad som en fregne

img_6057opt.jpg

Så fik jeg ordnet de sidste indlæg fra banen forleden. Idag har jeg også været et smut i stalden. Ikke at man er så frygtelig meget bevendt med 1½ hånd, men det gik da. Finish klagede ikke over behandlingen og ingen andre heller.

Jeg er træt langt ind til benet. Så jeg faldt i søvn i stolen da jeg kom hjem, men trætheden er der endnu. Tror det er for megen tankevirksomhed om dette og hint, der også gør sit. Ikke at jeg kommer til de store konklusioner, men lige pludselig gør jeg jo nok.

Hånden? Den har ikke gjort så ondt idag, men jeg har også passet på den. Nu hvor jeg rumsterer her, kan jeg godt mærke, at den ikke er okay , så jeg forlader jer skyndsomt igen!

Fik hentet bogen på biblioteket forleden og jeg er begyndt på den, og det lover sørme godt, må jeg sige.

0

2 thoughts on “Flad som en fregne

  1. Trusru – 😮 Det kan du dælme have ret i. Håber, det er ved at være overstået med det, omend det ikke er endt som håbet på nogen som helst facon. Men skidt, så blev man da afklaret, og kan komme videre til noget bedre formentlig!!! :)>-

    0

Der er lukket for kommentarer.