Ole Larsen Handicap – Pearl of York

Ole Larsen behøver ingen introduktion for os der er i sporten. Hans tilnavn “Derby-Larsen”, er ingen tilfældighed. Jeg gad vide, om han selv kan huske, hvor mange gange han netop har vundet Derbyet. Måske lige, men hans sejre og fabelagtige talent som jockey står ihvertfald lyslevende for mig endnu. Nu er Ole Larsen træner og også det gør han godt. Hans talent som jockey har han givet videre til sin søn Mark Larsen, som også rider på Klampenborg og mange andre steder for den sags skyld.

img_6072opt.jpg
Dejlige Finish First i Paddocken sammen med Signe

img_6073opt.jpg
Også dejlige Lights and Stars sammen med Rum i Paddocken

img_6075opt.jpg
Både Finish First og Lights and Stars i Paddocken – Finish med Cathrine Weilby og Lights med Kim Andersen – sjovt nok har de også begge rød/hvide farver

Ingen af dem vandt desværre, men vores William Tell fik en flot 2. plads. Løbet blev vundet af den smukke Pearl of York mrk. br hp v/Richard of York – Laser Show, Ejet af Beatrice Marsing, trænet af Søren Jensen og redet til sejr af Martin Rodriguez