Efterårsbesværligt

img_6065opt.jpg

Alt bliver mere besværligt her om efteråret. Det er koldt, og man skal have mere og mere tøj på, og her i overgangstiden (som dog er ved at være ovre), kan man overhovedet ikke finde ud af, hvad man skal tage på. Også hestene tager vintertøjet på. Både i form af vinterpels og dækkener. Vinterdækkener er som hovedregel tunge uhåndterlige sager, omend der også der sker udvikling indenfor letvægtsdækkener, som 2 af hestene har fået. Jo større hest, jo større dækken og jo tungere, når vi ikke taler letvægt. Det kan godt blive noget tungt, når vi taler heste på Finish og Lights størrelse – og da så ganske især med en hånd, men hvad kan man ikke for de kære dyr – det lykkedes da at give dem begge deres varme frakke på igår!

Herhjemme er der skruet op for varmen og foreløbig et apperat, men kulden bider nu, og snart skal de alle i sving. P.t. bliver alt besværliggjort af den her højre hånd der ikke duer. At støvsuge med venstre hånd, er ret så bøvlet, når man er højrehåndet skal jeg hilse og sige, så det var kun det værste der røg sig en tur. Nu skal jeg til den lige så bøvlede diciplin, der handler om noget aftensmad.

Billedet er min elskede Galopbane iklædt sin efterårsfrakke – selv den nye tribune tager sig flot ud med den på! Da skriveri ikke er supergodt for

Contusio carpi et manus (excl. digitus) – højresidig

Latin for en slem forstuvning af mit højre håndled!!! Må I nøjes med et indlæg daglig lige p.t., for den har bestemt bedst af ro, det mærkes! Imorgen står den på lån af bil, og et smut i stalden. Der skal skrives startlister ud til weekenden, og jeg skal besøge en kær veninde og blive til middag. Det glæder jeg mig til. Vi ses ikke ofte, ofte, men når vi gør, er det voldsomt hyggeligt. Nu må jeg hellere kaste mig ud i den aftensmad, som af gode grunde også tager længere tid….

0

5 thoughts on “Efterårsbesværligt

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Øvelser - runde firkanter ;-)

  2. Jan – Tusind tak! Håber ikke det tager for lang tid, men naturligt skal det jo have sin tid for at hele. Dejligt at regntiden er ved at være ovre – vi har sgu næsten haft en lang hele sommeren også, og nu kan vi starte om igen :((

  3. Ja, held og lykke med hånden.
    Det er måske nok ved at blive koldere derhjemme. Herude er vi forhåbentlig ved at kunne se det sidste af regntiden, så vi kan smide paraplyen! <:-p

Der er lukket for kommentarer.