En ommer Fona!

Jeg har før nævnt mit “lille problem” med Fona og deres leveringstider! Nu tillader jeg mig så den grad og klage over, deres kommunikation og kundeservice i det hele taget. Den 21. september 2007, skrev jeg en mail til Fona og klagede over , at jeg endnu intet havde fået konkret på, hvornår de kunne leverer min CD, som på nettet kan afsendes indenfor 1-2 dage, hvilket vil sige, at jeg vel skulle kunne have den indenfor en uge! Fona har ikke kunnet klare det til dato!!

Ikke nok med det, jeg har INTET hørt fra dem. Hverken fra Butikken el. i forhold til min mail til Fonas hovedkontor. Det er ganske enkelt for dårligt. Så jeg kan kun opfordre til, at skal du have noget, der er bare EN SMULE udover det almindelige, så bestil det på nettet, og lad for Guds skyld være at forlade dig på Fona, for det magter de ikke!!!! Jeg har nu kontaktet butikken og sagt, at jeg vil have helt konkret at vide, hvornår jeg kan få min CD imorgen og ellers vil jeg have mine penge retur, og så må jeg bestille selv på nettet. Det er ganske enkelt for dårligt!!!