En afslutning på Fonahistorien

Jeg blev ringet op af Fona idag, og det viser sig, at fejlen ligger hos deres leverandør, som har klokket i den. Den er blevet bestilt 3 gange, men de påstår så, at den er udgået. Jeg må så prøve om jeg kan nå og bestille på nettet, og håbe, den ligger på lager der. For ellers er jeg jo godt nok på den. Men enden på det blev da, at jeg kommer ned og får mine penge retur imorgen! Så alt der kunne gå galt, var gået galt! Nu håber jeg bare det lykkes at få CD’en alligevel.

2 thoughts on “En afslutning på Fonahistorien

  1. Maggie – Det værste er, at de nok har ret, for jeg prøvede at bestille på nettet igår, og kan jeg få den kommer vi i slutningen af november før jeg får 🙁 Og så er jeg jo lige vidt. De dumme er, at jeg kunne “nøjes” med at bestille et album – dette er to-i-en, og så er det noget helt andet. Men ja godt jeg får mine penge i det mindste!

  2. Det er bare så irriterende, når det sker. Man har på fornemmelsen, at man bare får en sludder for en sladder, når de har kvajet sig.
    Godt du får dine penge igen 🙂

Der er lukket for kommentarer.