Energitilskud

Her fra morgenen af kræver det noget helt særligt at finde energi. En sangerinde, som efter min mening er stærkt undervurderet og alt for lidt omtalt og spillet er sangerinden nedenfor, som bare er helt fabelagtigt. Hun synger rigtig godt, og ikke mindst er hun hamrende proffessionel og har en energi, der lader de fleste forpustede tilbage. Hendes livsglæde og sangglæde er smittende. Jeg kom til at tænke på hende, fordi Lene havde et indlæg om korsang, og det mindede mig om en af de CD’er jeg har, som jeg holder allermest af, som er med netop hende. Det er en gospelcd, som hedder “My tribute“, og grunden til jeg overhovedet fandt den, var fordi jeg så showet på TV med hende. Jeg var tryllebundet! Jeg har senere optaget det på video, og jeg er stadig dybt facineret. Hun lægger så meget sjæl og energi i sin optræden at man ikke kan blive andet, hvis man kan lide gospel selvfølgelig. Det slog mig, at der måske var en CD, som jeg så ledte efter. Den var der, og helt “tilfældigt” løb jeg så på den (der var kun een) på udsalg og købte selvfølgelig straks, og jeg elsker den. Så kan du lide gospel så anbefaler jeg, du kan købe den her. Klippet nedenfor er en bid af en af favoritsangene derfra, som hedder “Save the children”, men det giver en god ide om energien på CD’en. Vil du se et eksempel på hendes meget energifyldte optræden iøvrigt, kan du gøre det på sangen “Gloria“, som jeg også holder meget af.

3 thoughts on “Energitilskud

  1. Lene og Helle – Hun er vidunderlig synes jeg og jeg er sikker på Lene, at du bliver VILD med CD’en. Jeg fandt desværre aldrig energien 🙁 Idag er det dog meget bedre. Helle – Yep, smuk er hun også! 🙂

  2. Jeg giver dig fuldstændig ret Deborah, hun har en udstråling uden lige. jeg har altid kunnet lide hende, men jeg har faktisk ingen CD med hende, så det var vist et julegaveønske 😉
    Håber du fandt energien, og ha en god dag.

Der er lukket for kommentarer.