Et smut forbi

img_6074opt150.jpgstalden og ham “den store røde” skulle jeg da lige idag, efter jeg havde fået bilen af far. Det er bare ikke sådan at slynge den term ud, for der er jo to af dem – store og røde! Men udenfor stalden er det ikke så svært, der ved de fleste efterhånden at det er Finish der tales om. Han var svært kælen idag, så vi tog en omgang nussen, og det var rigtig dejligt. Han var også lige ude på gårdspladsen og gå en lille tur sammen med mig, bare lige for at se noget andet. Maria var der og Rum. De andre var taget til Sverige med Sirius! Så må vi se, hvordan det går.

Lidt ærgerlig var jeg, da jeg hørte at Inge (Finish ejer) havde været forbi, for jeg ville da godt have hilst på hende. Kørte forbi Bent Olsen’s stald og der var hun sørme. Så vi fik en sludder og fik udvekslet mobilnumre, så vi har “styr på hinanden”. Finish skal starte på lørdag, omend han har sat vinterpels, men han har det fint, distancen passer og selskabet også, så nu gøres forsøget. Håber Signe kommer og trækker ham – det er hende på fotoet. Han skulle have en chance i pengene under de her forudsætninger. Dejligt lige at være forbi, og jeg kunne også give Maria en hånd med at smide en af årringerne ind for hende (Rum var gået). Imorgen skal jeg ned og være seriøs og ordne og gøre ved.