Træthedssyndrom

Godmorgen i stuen – el. hvor nu 😉 Puha, jeg synes, det er trættende lige p.t. Ikke at jeg ikke har sovet godt, for det har jeg og lige til klokken var 7. Jeg trillede i dynerne tidligt sådan, og da jeg vågnede slumrede jeg yderligere en time på sofaen. Derfor kan jeg ikke finde belæg for den dødelige træthed der har overmandet mig, andet end det er “det sædvanlige” med mig og mit system. Men irriterende er det. Andre har også været på den. Hører fra flere omkring mig, at også deres energiniveau er helt “ad hampen til”. Mon ikke det har sin rod i noget med årstid, mørke m.m. at gøre. Jeg har nu endelig taget mig sammen til de famøse vitaminer m.m. heriblandt “Femijern”, som jeg gerne reklamerer for, da de ikke giver de sædvanlige problemer med maven. Så har jeg da gjort mit, men om det hjælper….. det må I vente at høre om.

Nu ihvertfald kaffe og morgenmad, og så skal dagen skydes langsomt, langsomt igang. Solen er her og det hjælper da!

Jeg hentede jo “Drengen på Stigen” forleden og nu er jeg gået igang med den. Jeg blev aldrig færdig med “Hvide tænder” af Zadie Smith – ikke at den ikke var god – langt fra, men mig og mit læsegen for tiden….. Der er forlænget, så forhåbentlig kan jeg begynde forfra når, jeg har fået en “kickstart”. Synnøves bog er knap så omfattende i volume, så det skulle kunne lade sig gøre på få dage og forhåbentlig give mig gnisten igen. Og det skader ikke det føromtalte håndled!